• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
PlantePusherne - vegansk mad
  • opskrifter 🔍
  • kogebøger
  • Hvad er vegansk mad?
  • catering
    • Find vegansk catering
    • Til kokke: Inspiration vegansk julefrokost
    • Vegansk julefrokostcatering
  • Info
    • Kontakt & SoMe
    • Om os
    • Om vores opskrifter
    • Copyright – hvad du må og ikke må…
    • Reklamepolitik
  • ENGLISH 🇬🇧
Forside > ● Kage · konfekt · dessert mm > Den ultimative (veganske) jordbærtærte

Den ultimative (veganske) jordbærtærte

af Nina, opdateret 22/08/2021

vegansk jordbærtærte
Share371
Pin163
534 Shares
Kommentarer (49) Udskriv Hop til opskrift

En all-in vegansk udgave af den klassiske danske jordbærtærte. Ligesom i originalen er der ikke sparet på noget: Den er ikke glutenfri (men kan nemt gøres glutenfri se opskriften her), den er bestemt ikke fedtforskrækket og den er på ingen måde sukkerreduceret. Det her er en vegansk jordbærtærte, der bare vil vise verden, at det sagtens kan gøres uden mælk og æg. Gå til tips for at se, hvilke ting der kan forberedes i forvejen.

Se den ‘sundere’ udgave af jordbærtærten her

En ægte jordbærtærte

En original, dansk jordbærtærte med hele pivtøjet består af hele fem lag:

1) Mørdejsbund

2) Mazarinmasse

3) Mørk chokolade

4) Luftig creme

5) og selvfølgelig jordbær

Og skal det være ekstra liret sluttes af med et lag gelé. Som alt andet kan jordbærtærte sagtens laves ud mælk, æg og fløde. Og den veganske udgave skuffer ikke. Jeg er normalt ikke den store kagespiser. Men smider du en jordbærtærte foran mig kan jeg ikke garantere for konsekvenserne …

Sådan laves jordbærtærtens 5 lag

Processen ser nogenlunde således ud:

jordbærtærte opskrift

Pynt med danske jordbær

Hvis det er muligt at skaffe. Det er virkelig prikken over i’et. Hvis det skal blive reddi pænt når du pynter med jordbærrene, laver du først en generalprøve på en tallerken ved siden af hvor du lægger bærrene op som om det var på kagen. Så du kan planlægge hvordan de skal ligge og se om det kommer til at passe nogenlunde. Hvis du bruger hele bær, så gå efter nogle små nogle. Det ser lidt voldsomt ud her på mit livs første jordbærtærte som blev lavet med nogle MEGET store bær 😉
image

vegansk jordbærtærte

Forberedelse letter arbejdet

BÅDE en ‘almindelig’ OG vegansk jordbærtærte tager noget tid at lave. Medmindre altså du deler det ud over en eller et par dage. Gør du det, når du næsten ikke at opdage at du er ved at lave en jordbærtærte, før du står med én færdig som du har lyst til at kaste dit ansigt ned i. Jeg ELSKER at bide madlavningen over. Så når du i løbet af dagen/e lige har 10 minutter her og dér, kan du feks. finde ingredienserne frem eller bare de redskaber du skal bruge eller lave en beregning og/eller opmåling af ingredienser. Så virker selve udførelsen SÅ meget mere overskuelig.

Eller forbered evt. følgende elementer i forvejen

Forslag: Et par dage i forvejen (eller tidligere samme dag): Hørfrøskum til mørdejen laves. Mørdej kan laves og pakkes i film og kommes på køl. Hak chokoladen fint, stil ved stuetemperatur. Stil eventuel kokosmælk eller plantepiskefløde på køl (se hvordan du sikrer en perfekt kokosflødeskum). Bag evt. bundene og smelt chokoladen ovenpå, pak lufttæt og kom på køl.

Forslag: Tidligere samme dag: Pisk cremen for sig, pisk flødeskummet for sig og stil dem på køl. Skær eventuelt jordbærrene i skiver og kom på køl. Den helt færdige tærte holder formen fint flere timer i køleskabet, især hvis bærrene er skåret i skiver så de ikke står og er så tunge.

Voila – vegansk jordbærtærte i dit fjæs!

vegansk jordbærtærte

Find andre lækre opskrifter i kategorien ‘Kage • is • sødt • dessert’

Udskriv Bedøm
5 - fra 12 stemmer

Den ultimative (veganske) jordbærtærte

Overdådig opskrift på kagen over alle kager: En pæredansk jordbærtærte i 5 lag! En jordbærkage smager helt guddommeligt, når lagene af mørdej, mazarin, knasende mørk chokolade, creme og friske jordbær smelter sammen i munden. Og selvfølgelig kan jordbærtærten laves vegansk. Jordbærtærter tager lidt tid, men med lidt forberedelse er det ingen sag (se tips hertil i indlægget) .
indeholder reklamelink
af Nina fra Plantepusherne
1 tærte på 24 cm i diameter

INGREDIENSER

Mørdej
  • 150 gr hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 100 gr smagsneutral kokosolie (fast men ikke køleskabskold. Alternativt et mælkefrit bage-smørprodukt, f.eks. Smørbar blok*)
  • 50 gr flormelis
  • 2 spsk hørfrøslim (lavet af 2 tsk hørfrø kogt op med 1 dl vand og presset gennem en si - se mere her*)
  • 1-2 knsp salt
Mazarinmasse
  • 50 gr kokosolie, stuetemperatur (ikke flydende) (alternativt et mælkefrit bage-smørprodukt, f.eks. Smørbar blok*)
  • 150 gr marcipan
  • 100 gr sukker
  • 1/2 dl plantemælk
  • 1/2 dl hvedemel (*)
  • 1/2 tsk bagepulver
Chokolade
  • 80 gr mørk chokolade
Creme
  • 1/2 brev Dr. Oetker kagecreme med vaniliesmag
  • 1½ dl sojamælk (ja, det er mindre end angivet på pakken)
  • 1 dåse kokosmælk, der skiller - smidt på køl 6 timer før brug. IKKE light. (kan erstattes af anden plantepiskefløde, ca. 1 dl inden det piskes.)
Tilsæt evt en god teske revet citron- eller appelsinskal for lidt ekstra friskhed
    Jordbær
    • 300 gr jordbær
    Gelé (kan sagtens udelades, men er nemt at lave og giver et touch af bling bling til tærten)
    • 1 dl drikkeklar/fortyndet jordbærsaft (anden sød, rød eller 'klar' saft kan også bruges. F.eks. klassisk hyldeblomstsaft som er brugt på kagen her på billederne, i så fald tilsættes også 2 tsk sukker)
    • 1/2 tsk agar agar pulver

    SÅDAN GØR DU

    Mørdej
    • Ælt alle ingredienser hurtigt sammen, med så lidt forarbejdning som muligt. Brug evt en kniv til at hakke olien i klumper og røre tingene sammen uden at ondulere dem for meget og uden at tilføre for meget varme fra dine hænder. Er den for tør til at hænge sammen som en klump kommes en lille sjat plantemælk i (kan erstattes med vand). Er den for våd, kommes lidt mere mel i. Pak den færdige klump dej lufttæt og kom den i køleskabet mindst 1/2 time, meget gerne længere.
    Mazarinmasse
    • Rør alle ingredienser undtagen mælk sammen, evt med et piskeris. Tilsæt kun lidt plantemælk ad gangen, indtil du har en tyk, blød masse som kun lige nøjagtigt er flydende.
    Creme del 1
    • Lav så første del af cremen, så kan den nå at køle godt ned. Det gør du ved at piske mælk og kagecremespulver sammen ifølge instrukserne på pakken (Bemærk at der skal bruges mindre sojamælk end den angivne mængde for komælk). Stil på køl. Smid evt samtidig en røreskål og dine piskeris på køl eller frys så de er kolde når du skal bruge dem i punkt 7 til at piske kokosflødeskummet.
    Saml og bag bunden
    • Når mørdejen har fået lov at hvile tager du den ud (i god tid) og maser den med fingrene ned i den ikke-smurte form også selvom den ikke hænger sammen som ét stykke. Læg om muligt et stykke tilklippet, rundt bagepapir i bunden for at være sikker på at bunden ikke sætter sig fast.
    • Fordel mazarinmassen ovenpå mørdejen. Jævn den ud med en dejskraber så den er plan, for den flyder ikke ud under bagning.
    • Bag i ovnen i ca 15-20 minutter ved 175 grader til den er let gylden. Lad den køle liddt ned, men bemærk at kagen stadig skal være varm, når chokoladen drysses på.
    Chokoladen
    • Lad bundene køle ned så de er lune men ikke brandvarme. Hak chokoladen fint og drys den i et jævnt lag ovenpå bundene. Når chokoladen er helt smeltet kan du lige fordele den jævnt, eventuelt med en pensel. Stil kagen på køl eller 15 minutter i fryseren så den er kold inden du arbejder videre på den.
    Creme del 2
    • Åbn kokosmælken og taaag den fede, faste del ud. Pisk den til flødeskum med vanillen (Hvordan gør jeg det?). Giv også lige kagecremen en gen-piskning og vend det så sammen med kokosflødeskummet med en dejskraber. Rør evt revet citron- eller appelsinskal i. Fordel cremen ovenpå den nedkølede tærtebund. Stil kagen på køl.
    Gelé
    • For at lave gelé, varmer du den opblandede saft til kogepunktet. Når det har simret lidt drysser du forsigtigt agar agar i, mens du pisker grundigt. Lad det simre i 3-5 minutter og tag gryden af varmen. Lad den køle lidt af og pensl kagen. Agaren gør at geléen stivner ved omkring 37 grader, og hvis den stivner for meget til at arbejde med, kan du varme den op igen. Men den må heller ikke være brandvarm når du pensler den på kagen.
    • Skær jordbærrene i ikke alt for tynde skiver eller halvt over. Pynt først med jordbær og pensl så med geléen. Pynt med lidt hyld hvis du kan opstøve det. Nyd den i solen i godt selskab 🙂

    TIPS & NOTER

    - Bemærk at Smørbar kan være svær at arbejdede med i en mørdej, da den smelter meget hurtigt. Her fungerer f.eks. FRI margarine eller smørbar BLOK bedre.
    - For den sunde version af jordbærtærten, tjek denne opskrift på en version med meget mindre sukker og helt glutenfri.
    - Hvis du vil pynte med hele bær så brug 500 gram jordbær.
    - Hørfrøslimen kan du nok erstatte med 1/3 tsk fiberHUSK blandet med 1/3 dl vand som har trukket i 10 minutter. Jeg har også erstattet den med aquafaba med succes (det er den på coverbilledet). Jeg skal ikke kunne sige præcis hvordan det adskilte sig, men det fungerede efter hensigten.
    Skal vi dele din kreation på Instagram?Brug @plantepusherne eller tag os #plantepusherne hvis du har lavet opskriften 🤗

     

     

    Nina madblogger

     

    Udgivet 10/06/2014 Filed Under: ● Festmiddag, ● Kage · konfekt · dessert mm, 🥦 Alle opskrifter Tagged With: Sommer, Top 10 opskrifter

    Søg i alle #tags

    Brunch - Børnefødselsdag - Copycat - DIY - Grønt - Gærflager - Kartofler - Madpakke - Pasta - Sommer - Top 10 opskrifter
    Previous Post: « Succes med kokosflødeskum
    Next Post: Vandmelonbaby! Frugt til babyshower o.lign. »

    Reader Interactions

    Comments

    1. Helen

      30/12/2020 at 13:56

      Hej! Når du siger agar agar, er det så bare hørfrøslim? For det står ikke i ingdredienslisten, men under punktet gele – men der nævnes ikke hørfrøslim?

      Svar
      • Nina

        11/04/2021 at 15:48

        Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener, men altså:

        Agat agar er ikke hørfrøslim. Agar agar er agar agar og det står i ingredienserne under punktet gelé.

        Håber det hjælper andre fremover. Jeg regner med at din jordbærtærte er en saga blot på nuværende tidspunkt😅

        Bh Nina

        Svar
    2. Eva-Maria

      22/05/2020 at 14:46

      Hej, tak for den lækre opskrift. Hvad størrelse form bruger i, jeg synes den jeg har på 21 cm i dia, virker ret lille?

      Svar
      • Nina

        10/04/2021 at 22:29

        Ja den er lige lille nok. Der står 24 cm i oprøreren opskriften. Du kan prøve at skrue mængden med til 0,9 og se om det giver mening. Så burde det passe nogenlunde til 21 cm 🤗
        Bh Nina

        Svar
    3. Andrea

      02/05/2020 at 21:26

      Hvis nu man gerne vil have den helt usunde med sukker osv, men den skal være glutenfri- er det så ikke bare at udskifte melet eller overskuer jeg noget?

      Svar
      • Nina

        10/04/2021 at 16:55

        Jo så tager du bare opskriften på den glutenfri bund og kombinerer med den øvrige opskrift på den overdådige version 🤗

        Svar
    4. Monica

      02/05/2020 at 15:34

      Jeg har lige et hurtigt spørgsmål! (pønser på at lave denne kage til nogle veganske familiemedlemmer).. Er kagecremen vegansk selvom der står det kan indeholde spor af æg og mælk?

      Svar
      • Nina

        12/04/2021 at 13:46

        Ja! Det betyder blot at den kan være fremstillet og eller pakket et sted hvor der håndteres æg og mælk.

        Så hvis du er psyko-allergisk kan det være vigtig information. For veganere er det helt lige meget 🤗
        Bh Nina

        Svar
    5. Amanda

      30/04/2020 at 17:42

      Kage har været noget af det, jeg har savnet aller mest som veganer. Men denne smager jo bedre end købeversionen! Tak for en fantastisk opskrift. <3
      Dog blev min mørdejsbund lidt tør og smuldrende. Hvad kan dette mon skyldes (har aldrig arbejdet med mørdej før).

      Svar
      • Nina

        22/06/2020 at 9:56

        Jeg har ikke så meget viden om mørdej generelt… Dog ved jeg at man ikke må ælte den for meget! 😬

        Svar
    6. Maria

      12/02/2020 at 13:53

      Du er én stjerne! TUSIND tak for denne overdådige opskrift – nøøøøøj, hvor vi bare elskede dén herhjemme! 😍

      Svar
      • Nina

        14/04/2020 at 17:41

        <3

        Svar
    7. Sarah

      22/07/2019 at 20:52

      Ved du om agar agar svarer til Dr. Oetkers vegegel i mængder? Jeg vil gerne have tærten med på arbejde på onsdag, men har kun vegegel 🙂

      Svar
      • Nina

        17/04/2021 at 18:01

        Hej jeg ved at jordbær-tærten nok er long gone på nuværende tidspunkt 😅
        Men til andre: her står hvordan man laver en hård gelé https://www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/alt-til-bagning/bageingredienser/gelatine/vegegel

        “Brug 1 brev til 3 dl væske i hårde geléer. Udrør Vegegel i 1 dl kold væske fra din opskrift (pr. brev) under ompiskning og kog op til væsken tykner. Herefter iblandes den varme gelé til din ret.”

        Ja det er primært agar agar men også andre ingredienser.

        Bh Nina

        Svar
    8. Day

      12/08/2018 at 10:48

      – For en simplere version, kan du nøjes med 1 sammenlagt mazarinlignende bund som f.eks. denne, som kan gøres glutenfri.

      Linket virker ikke… kan i linke hertil i en kommentar? På forhånd tak 🙂

      Svar
      • Nina

        16/08/2018 at 10:33

        Desværre, det ser ud som om hjemmesiden er nedlagt, jeg må slette henvisningen :/ Håber at du finder ud af det.
        Vh Nina

        Svar
    9. Line Thomsen

      14/07/2018 at 13:29

      Skal tærten serveres omgående efter jordbær eller kan den klare sig lidt uden for køl? Vil gerne tage den med til fest, men tror ikke den kan klare en køretur på en tre kvarters tid?

      Svar
      • Nina

        15/07/2018 at 12:54

        Hej Line 🙂
        Det bedste ville være, efter min mening, at samle den på stedet: det vil sige at du har bagt og kommet chokolade på bundene og rørt cremerne sammen i en beholder for sig. Og så samler og pynter du hele baduljen når du når frem. Hvis der ikke er mulighed for det, så tror jeg nu godt at den kan klare en køretur hvis du lover at skrue op for airconditioning så der ikke er 25° inde i bilen 😉 og det er nok også en god ide at IKKE at pynte den med hele bær, men med bær i skiver som ikke så nemt tumler rundt eller vejer meget og tynger cremen ned. Gav det mening?

        Svar
    10. Lise Simonsen

      28/05/2018 at 11:56

      Jeg tænkte at jeg kunne lave jordbærtærte, altså bund og mazarin og chokolade og så putte den i fryseren og lavet det sidste den dag dnen skal bruges, hvad menes om det? Jeg tænkte at jeg kunne gange med tre og så passede det med en bradepande? Kan den så slå til til 24 personer som dessert? Mvh Lise

      Svar
      • Nina

        29/05/2018 at 10:10

        Hej Lisa 🙂 hvis vi nu deler 24 tre, så er det otte, og det passer med at et stykke jorbærtærte i min opskrift er en ottendedel af tærtefad, og det er ret pænt stykke. Så der burde være nok til 24.
        Jeg har ikke selv prøvet, men jeg er 99 % sikker på at nogen har kommenteret et sted hvor de har frosset forarbejdet ned præcis som du beskriver. Jeg har brugt lidt tid på at lede kommentarer igennem alle steder folk har skrevet at de har lavet opskriften. Men jeg kan ikke finde det, så det er så langt jeg kan hjælpe dig. Men der er ikke nogle af ingredienserne, som umiddelbart er sarte overfor frysning hverken marcipan, mørdej eller chokolade. Og Du skal helt klart lave den i forvejen i en eller anden grad, da det er en rimelig lang proces. Har du tid dagen inden, kan du lave det der og stille på køl.
        Men altså uden at lægge hovedet på bloggen, vil jeg tro at du kan fryse det 🙂
        Pøj pøj – med venlig hilsen Nina

        Svar
    11. Helle

      23/04/2017 at 17:41

      Er hør frøslim det samme som når der i opskrifter står at der skal bruges hørfrøæg ved at blende/knuse hørfrø? Det er nemlig aldrig lykkes mig endnu, hverken med morter eller foodprocessor. Så hvis det er det samme som din metode, så vil jeg da forsøge det og forhåbentlig lykkes med det, så jeg kan undgå æg fremover.

      Svar
      • Nina

        15/05/2017 at 10:43

        Slim fra hørfrø er hvor du koger hele hørfrø op med vand og sir det mens det er varmt. Her behøver du ikke at knuse frøene 🙂
        Venlig hilsen Nina

        Svar
    12. Christina

      22/10/2016 at 18:17

      Kære Plantepusherne
      Jeg håber, at det er ok, at jeg har added et link på min side til jeres mørdejsopskrift, som jeg har brugt til min pumpkin pie?

      De kærligste hilsner
      Christina

      Svar
      • Nina

        14/04/2020 at 16:49

        Links er altid ok <3

        Svar
    13. Maria

      25/07/2016 at 9:47

      Kan man erstatte marcipan med noget, hvis man ikke kan tåle det?

      Svar
      • Nina

        25/07/2016 at 13:03

        Hmm, den udfordring har jeg ikke fået før 🙂 Min umiddelbare tanke er, at lave en nøddemasse med hasselnødder i stedet for mandler og ellers følge opskriften på ‘mazarin’ herfra: https://plantepusherne.dk/jordbaertaerte-uden-alt/

        Svar
    14. Sibilla Molinari

      25/06/2016 at 9:34

      Kan man erstatte kokosmælken med evt. soya cuisine eller noget i den stil? Jeg har lige fejlet med to dåser kokosmælk, og er ærligt super træt af at tage den chance 🙁

      Svar
      • Anonym

        25/06/2016 at 12:49

        Jep, det står der også i ingredienserne at du kan 🙂 Dog ikke soja cuisine, for den kan jo ikke piskes luftig. Men f.eks Alpro piskbar. Jeg vil ved lejlighed tilføje links til andre plantefløder.
        Ærgeligt med de to dåser kokosmælk, jeg håber du har fået lavet noget god wok af dem 🙂 De kan jo også komme i fryseren hvis du ikke kan få brugt ´dem med det samme.
        Vh Nina

        Svar
    15. Cici

      14/06/2016 at 23:01

      Hej 🙂
      Vil man kunne bruge aquafaba i stedet for hørfrøslim i denne opskrift – eller tror du ikke, at det vil fungere?

      Svar
      • Anonym

        17/06/2016 at 20:55

        Jeg tror det, men ingen garantier! Det er så lille mængde så jeg tvivler på at det kan gå helt galt 🙂
        Vh og undskyld det sene svar
        Nina

        Svar
    16. Viktoria

      14/06/2016 at 11:18

      Hvor længe kan den holde i køleren efter den er lavet? Altså hvis jeg laver den torsdag, er den så stadig god mandag, eller skal den måske i fryseren? 🙂

      Svar
      • Anonym

        14/06/2016 at 13:07

        Hej Viktoria 🙂 Jeg har ikke prøvet at lave den SÅ lang tid i forvejen. Jordbær holder sig jo dårligt bare et par dage på køl og ødelægges i strukturen af at komme på frys. Mit bedste bud er at det du kunne gøre torsdag var at lave dejen og pakke den lufttæt på køl. Mazarinmassen kan også laves her og kommes på køl. og måle de andre ingredienser af. Chokoladen kan hakkes. Søndag kunne du nok bage bund og inkl mazarin og choko- Så skal du bare piske creme og komme jordbær på mandag. Jeg vil ikke garantere noget, men jeg synes det lyder som en god plan. Dejen skal tages ud i god tid, da den er hård at arbejde med ellers 🙂
        Vh Nina

        Svar
        • Viktoria

          16/06/2016 at 7:37

          Tak skal du have 🙂

          Svar
    17. Bolette

      01/07/2015 at 21:37

      Kan man erstatte hørfrøsslimen med eks. No egg? 🙂

      Svar
      • Anonym

        03/07/2015 at 9:25

        Jeg vil først og fremmest anbefale fin HUSK, og ellers kan det også være at NoEgg vil fungere. Jeg mener dog at huske at det faktisk helt kan undværes med et ok resultat 🙂

        Svar
    18. Anja

      04/06/2015 at 13:05

      Hej Nina, tak for en fantastisk side! Hvor meget vanilje skal der i kokosflødeskummet? Synes ikke jeg kan læse det i ingrediens listen… Og har du efterfølgende testet hvor længe den kan holde sig når den er samlet? Kunne nemlig virkelig godt tænke mig at bage den dagen før, da den skal transporteres og det er bare meget nemmere når den er samlet og ikke i små dele….Tak igen for det hele! Kh Anja

      Svar
      • Anonym

        05/06/2015 at 9:50

        Hej Anja, velbekomme 🙂 Hvis du bruger Dr. Oetkers kagecreme, med vaniliesmag, så behøver du ikke tilsætte mere. Ellers ville jeg bruge kornene fra 1 stang vanilie til opskriften her 🙂
        Kh Nina

        Svar
    19. cecilie

      10/05/2015 at 7:09

      Det ser bare så godt ud. Nina, jeres opskrifter er så originale og det er tydeligt hvor meget arbejde du ligger i det her! Tusind tak fordi du deler det 🙂
      Jeg vil lave den til min familie (og mig selv, har altid elsket jordbærtærte. Tror det må være 5-8 år siden jeg har smagt en). Hvad er agar agar og hvor kan du få det?

      Svar
      • Anonym

        11/05/2015 at 8:03

        Agar bruges til at stivne ting og f.eks. lave gele. Det kan købes i helsekostbutikker og jeg har lagt et par links i opskriften til hvor man bla. kan finde det online 🙂

        Svar
    20. Signe

      03/07/2014 at 22:08

      Hey ville bare lige høre hvad forskellen sådan egentlig er på de to jordbærtærter (jordbærtærte uden alt og alligevel med det hele og så den her?) … Altså kam jo godt se ingredienserne er forskellige osv men … Hvilken en er mest frådern? :p …

      Svar
      • Plantepusherne

        07/07/2014 at 20:10

        Den Ultimative er til folk som ikke går så meget op i om det lige er så sundt det man spiser. Den er mildt sagt proppet med sukker, og derfor virkelig, virkelig sød, ligesom alle andre ‘almindelige’ jordbærtærter. Fråderen er et meget passende ord for den 🙂
        Hvis man gerne vil have lov at nyde en lækker jordbærtærte men ikke gider et decideret sukkerorgie og eventuelt er allergisk overfor gluten, jamen så er det jo helt klart den anden du skal have fat i 🙂

        Svar
    21. Solvai

      18/06/2014 at 12:26

      mmm. Hvor ser det lækkert ud! Må bestemt prøves næste gang der skal smovses 🙂

      Svar
    22. Robert

      16/06/2014 at 11:45

      Yesss! Skal prøves NU 😀

      Svar
      • Plantepusherne

        16/06/2014 at 11:47

        Det lyder godt! For dig og de andre som får glæde af dit værk 😉
        -Nina

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Hej, Nina her 👋🤗 Det er en stor hjælp for os og dine med-læsere hvis du giver opskriften stjerner👇 tak 💖




    Primary Sidebar

    Velkommen til Plantepusherne!

    Her finder du veganske (100% plantebaserede) opskrifter og guides til det veganske køkken. Vi gør os umage med at hjælpe dig godt igennem opskrifterne med masser af billeder og grundig vejledning. Læs mere om PlantePusherne her.

    leder du efter noget?

    Kategorier

    • ● Aftensmad, elementer til (31)
    • ● Aquafaba – 'æg' af kikærtevand (19)
    • ● Børnevenlig mad (54)
    • ● Dressing · sovs · dip mm (14)
    • ● Drikkelse (10)
    • ● Festmiddag (28)
    • ● Glutenfri mad & bagværk (35)
    • ● Is & pindis (11)
    • ● Jul & nytår (35)
    • ● Kage · konfekt · dessert mm (31)
    • ● Oliefri eller HCLF (72)
    • ● Pålæg (11)
    • ● Påske (16)
    • ● Raw & frugt (21)
    • ● Salte snacks · chips · drys (7)
    • ● Vegansk 'kød' (12)
    • ● Vegansk smør · ost · yoghurt · koldskål mm (24)
    • 14 succeshistorier (1)
    • Hjælp til vegansk madlavning (22)
    • Vores liv (21)
    • 🥦 Alle opskrifter (132)
    • 🇬🇧 English (16)

    #Tags

    Copycat - DIY - Grønt - Gærflager - Kartofler - Madpakke - Pasta - Sommer - Top 10 opskrifter - Brunch - Børnefødselsdag - Juleaftensmenu

    Vegansk for begyndere

    Collage af veganske madbilleder

    instagram – følg med bagom bloggen :)

    Følg med på Instagram

    Se et vegansk basislager

    vegansk køkken

    Veganske kogebøger

    Juxtapose af 12 miniature billeder af veganske kogebøger

    Danske Veganske Madblogs

    Vanløse Blues · Alberte Stengaard · Englerod · Lærke Lund · Kærlighed & Kikærter · Mia Sommer · Månebarnet · Planteæderen

    Footer

      Copyright © 2023 PlantePusherne - vegansk mad on the Foodie Pro Theme