Udskriv

Veganske rejechips - helt uden rejer!

Ja det er virkelig simpelt: Brug den rigtige olie og så kan du forvandle helt almindeligt rispapir til de engang så populære rejechips.
Keyword chips, thai, vegansk mad, der ligner ...
Bemærk indeholder reklamelink
Samlet tid 5 minutter
Forfatter Nina fra Plantepusherne

Ingredienser

For mere krydring kan du f.eks. drysse med

  • gærflager
  • noritang giver smag af hav og fisk - og/eller:
  • kelp giver også smag af hav og fisk

Sådan gør du

  • Klip evt rispapiret i mindre stykker (medmindre du vil lave giga-rejechips).

Fritering

  • Kom rigeligt med olie på panden og varm det godt op. Det er tilstrækkeligt varmt når du smider et lille stykke rispapir i og det puffer op med det samme. Hvis det bare bliver gennemsigtigt og sprødt er olien for kold. Tag dem op så snart de er helt puffede. Læg på køkkenrulle så de kan dryppe af. Drys salt og evt krydderier over.

Mikrobølgeovn

  • Pensl rispapiret med lidt olie på begge sider og læg nogle stykker ad hangen i microen i ét lag. Giv dem ved højt varme i nogle sekunder eller indtil rispapiret er helt puffet.