Opskrift på isterninger af kakao.Din is-cacao-latte kan indtages på to måder: VOKSENMÅDEN – Overhæld med rigeligt mælk, afvent kontrolleret smeltningen altimens du diskuterer regeringens seneste udspil på aktuelle områder. BØRNEMÅDEN – Glem alle bekymringer. Dæk kun lige isterningerne med plantemælk. Slug hektisk – med sugerør – den søde, overmættede cacaomælk og fyld så hurtigt ny mælk på. Gentag indtil de sidste rester af isterninger kan slubres op gennem sugerøret
Keyword cacao, drikkelse, mælkefri, vegansk
Bemærk indeholder reklamelink
Forb. tid 3 minutterminutter
Frysning 6 timertimer
Samlet tid 3 minutterminutter
Antal 4glas kan du lave med isterningerne fra opskriften her
4glasvalgfri plantemælkcirka 2,5 dl pr. glas har jeg brugt
Sådan gør du
Rør alle ingredienser undtagen vand sammen, Kom evt. lidt af vandet i for at kunne røre det til en helt klumpfri creme. Rør resten af vandet i.
Hæld det i en isterningebakke og frys dem ind. Sørg for at røre rundt imens du hælder for at fordele cacoen.
Bank isterningerne ud. Kom dem i glas, overhæld med plantemælk, f.eks. rismælk eller havremælk og nyd med det samme. Hæld mere mælk i undervejs efterhånden som du slubrer det i dig. (Jeg dækker kun liiige isterningerne med mælk, hakker lidt med sugerøret og så labber jeg det hurtigt i mig, hælder ny mælk over og gentager til isterningerne er helt væk - Nina 7 år)