Udskriv

Hjemmelavet mælkefri cacaopulver a la o'boy

Super lækker og helt hjemmelavet mælkefrit vegansk cacaopulver, der kan røres ud i kold eller varm plantemælk. Og som smager af O'boy <3
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 5 dl
Forfatter Nina fra Plantepusherne

Ingredienser

  • 2,5 dl rørsukker eller 225 gram flormelis
  • 1/2 tsk salt
  • 2,5 dl ren cacaopulver
  • 1,5 tsk majsstivelse
  • 1 tsk vaniiliesukker

Evt cayennepebber, kanel, kardemomme.eller måske lidt instant kaffepulver?

    Sådan gør du

    • Kør sukker og salt til pulver i en ren kaffekværn. Har du ikke sådan én kan du bruge flormelis i stedet for rørsukker og knuse saltet i en morter.
    • Rør alle ingredienser sammen. Hvis du har problemer med at røre alle klumper ud, så hæld/pres det hele gennem en si og rør det så, så alle ingredienser er fordélt jævnt.
    • Kom det i en lufttæt beholder.
    • Brug din favoritplantemælk og bland ca. 2 tsk pr. deciliter mælk. I kold mælk tager det lidt længere tid og mere omrøring før pulveret er rørt helt ud.
    • Prøv at blande det i. kokosdrikkemælk og kald det en Bounty-drik - nom nom!

    Noter

    - Har du brugt flormelis og synes at cacaopulveret stadig klumper når det røres ud i plantemælken, kan det være nødvendigt at røre lidt majsstivelse i pulveret.
    - Hvis du af uransagelige årsager ikke får det drukket og dit hjemmelavede cacaopulver henstår lidt for længe, kan det have tendens til at klumpe - ligesom den O'boy du køber. Så skal den bare lige røres grundigt igennem inden brug.